De Beste Chef Kok Aan Huis

Veel succes. De Beste Chef Kok Aan Huis

Een party in Den Haag en dan heb je een catering nodig? De familie zal kunnen smullen van de verse prei en diamanthaas of gegrilde zalm.

kok aan huis den haag

Beste Kok Aan Huis Den Haag

Misschien dat je een viering hebt waar nog voor eeuwig over gesproken moet worden. Als je kennissen blijven dineren is het menigmaal een actieve bedoeling. Wij nemen het in z’n geheel van je over.

Voordelige Chef Kok Aan Huis

Een buffet is compleet uitgebreid en wordt tip top verzorgd. Heel gewild zijn de kleine gerechten met onder andere surimi en tomaten.

Voordelige Kok Aan Huis Den Haag

De gerookte zalm is een van de gerechtjes die wij serveren. Een buffet voor hoeveel familieleden? Wij regelen het van A tot Z. Toch is dit nog lang niet alles wat wij presenteren. De walking dinner is dikwijls een schot in de roos met een voorafje van Je kan ook kiezen voor een walking dinner, alhier hebben wij als suggestie een voorafje van Kalfsfricandeau met een smeuige tonijnmayonaise. En wat dacht je van een Cappuccino van paddenstoelen en truffelroom. Het hoofdgerecht om van te watertanden is Op de huid gegaarde zeebaars met gekookte aubergines en een witte saus.

Waar Vind Je Een Prive Kok Aan Huis

DeGemarineerd roodfruit met witte chocolademousse is een juiste afsluiter van het walkin dinner. Een romantische avond gezellig met je partner? Wij regelen het diner aan huis. Het eerste gerecht zou bijv. kunnen zijn Tartaar van zalm met kruidensla, gin tonic gelei en een aardappel krokantje . Ga voor het tweede gerecht van Stukje gegrilde runderbavette met een risotto van bospaddestoelen en sjalottenjus . Gegaarde herten biefstuk met een snijbonen stamppotje en een paddenstoelen jus En met de Moulleux van chocolade met een shooter van aardbeien en aardbeiensorbetijs sluiten we de geslaagde avond af. Voor een speciaal moment zoals de 21ste verjaardag van je zoon of dochter hebben we ook iets volledig speciaals. Met de Couscous salade met in de oven gepofte paprika, Coppa, gamba’s en een kreeften mayo maak je meteen een volwassen indruk.

Waar Vind Je Een Kok Aan Huis

Met Knolselderij crème soep met appelstroop en gerookte paling als tweede gerecht maken we de smaakpupillen klaar voor het volgende. De Licht gewokte zeebaars op truffel aardappel crème, zeekraal en een beurre blanc saus is als hoofdgerecht het belangrijkste onderdeel van de diner 21. Of is dat toch het Witte mousse van chocolade met in bijenhoning extra op smaak gemaakt rode vrucht, want het laatste is vaak het beste? Reserveer Een Chef Kok Aan Huis? nieuws

NJ-Cook4You Catering
Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
+31 6 15056880