Bloemenzee achter de duinen

Rustzoekers halen hun hart op in Julianadorp aan Zee. Alleen al van het uitzicht word je kalm: duinen, weidse akkers, de horizon boven de Noordzee. Het kenmerkende Hollandse landschap kleurt in de voorjaarsmaanden rood, geel en paars door de bloeiende bollenvelden. En áchter die velden zie je de duinen waar je eindeloos kunt fietsen en wandelen. De meeste mensen gaan hier dan ook op de fiets naar het strand (kies je liever voor het gemak van de auto, parkeer hem dan gratis op het ruime parkeerterrein).

Den Helder Online is jouw go-to voor alles over én in Den Helder, Julianadorp en Huisduinen; het online platform voor iedereen. Bezienswaardigheden, uitgaan, varen, eten, marine, cultuur, overnachten en interessante (komende) evenementen – je vindt hier wat je zoekt!

De juiste golf
Aan het uitgestrekte strand van Julianadorp aan zee doe je niet veel anders dan zonnebaden, zwemmen en met de kinderen zandkastelen bouwen. Zin in een avontuurlijke dag? Volg dan surflessen bij de lokale surfschool en probeer je balans te houden op het water. Even wachten tot de perfect golf eraan komt, peddelen en dan staan! Maar ook op het vaste land zijn er legio activiteiten te ondernemen: werk aan je handicap bij Golfbaan Ooghduyne op de 9 holes golfbaan (met een drivingrange op het water), trek baantjes in het overdekte zwembad, of kies voor een avond bowlen of midgetgolfen.

Welterusten!

Slapen doe je hier in een van de vele accommodaties. Het dorp kent een groot aantal goed uitgeruste bungalowparken, Bed & Breakfasts en vele campings. Zo is er een bed voor ieders portemonnee.

(Bron: Kijk voor alle informatie over Julianadorp aan Zee op www.denhelder.online)

Leave a Comment